Je bent nu hier: Home / Mijn visie

Luisteren naar de signalen van je lichaam en breng je voeding in balans.

Ik ga uit van zo onbewerkt mogelijk eten, met veel producten van het seizoen. Op deze manier kost het je lichaam weinig energie om de voeding te verteren en het helpt erbij om je energiek te voelen en op gezond gewicht te komen en te blijven. Tuurlijk mag je wel is een ongezondere keuze maken, maar maak deze keuze bewust en geniet hiervan zonder schuldgevoelens na die tijd.

Je lichaam geeft vanzelf signalen als er verandering gewenst is. Denk aan over- en ondergewicht, vermoeidheid, zere spieren, maag- en darmklachten en ook depressieve klachten zijn een teken van je lichaam. Het is zaak weer (opnieuw) naar je lichaam te gaan luisteren. Voeding heeft hierin een belangrijke rol.

Als je zwanger bent, verandert je lichaam en ook zekers je voedingsbehoefte. Dat geldt ook voor vrouwen tijdens de overgangsperiode. Door je voedingspatroon hierop af te stemmen, verbetert je energieniveau en verminderen je klachten. Samen gaan we op zoek naar de nieuwe balans van jouw lijf.

Om je bloedsuikerspiegel te houden, je spijsvertering en vetverbranding hoog te houden geef ik als simpele maar doeltreffende tip eet ongeveer elke 2 a 3 uur iets.

Dit is best een uitdaging en daar help ik je graag bij.

Neem vrijblijvend contact op